Articles by " Spurn"
jan 1, 2015 - Alkohol, Humør, Mad    No Comments

Tømmermændskur

Ja, så blev det også første januar 2015, og selvfølgelig kom man først hjem klokken 8 i morges, hvor man valgte at drikke en masse cola og spise nogle toasts, og så ellers bare i seng. Da jeg så endelig vågnede (ved 14 tiden), kunne jeg sagtens mærke at jeg blev nødt til at skynde mig med at få drukket en masse vand, samt at få noget at spise. Heldigvis havde jeg en frysepizza! \o/

2015-01-01 13.58.07

Så nu skal jeg bare slappe af resten af dagen og aftenen, og så ellers op i morgen og begynde på det nye år. (Har heldigvis fri helt indtil den femte januar). I morgen har jeg ikke de store planer, men jeg finder vel på at lave et eller andet alligevel.

dec 1, 2014 - Humør, Jul, Vejret    No Comments

1. December 2014

Så blev det første december, og jeg må indrømme at jeg slet ikke er i julehumør. Jeg synes at det er alt for koldt og mørkt – som måske passer godt til jul – og det ødelægger mine dage. Julepynten er dog fin nok.

IMG_1812.JPG

Derudover er jeg så småt begyndt at arbejde på mine Nytårsforsæt, men dem kommer jeg nok ind på i løbet af måneden.

nov 18, 2014 - Pakker, Tøj    No Comments

LootCrate November 2014

Omkring kl 14:10 i dag ringede det på min dør, og jeg undrede mig meget over hvem det kunne være. Det viste sig imidlertid at det var postbuddet, som havde min November LootCrate med! Jeg havde ikke regnet med at få den før omkring den 20. eller 21. november, så jeg blev meget glad! Sidste måned skulle jeg selv ned for at hente den på posthuset, så at få den leveret til døren var bare et kæmpe plus!

2014-11-18 14.09.09

Igen i denne måned var der en t-shirt med, som er ret genial. Pirates versus Ninjas. T-shirten består af en masse ord der passer på pirater og ninjaer, som udgør deres ‘billede’. Prisen på en LootCrate i sig selv er hvad der svarer til en t-shirt, så hver gang der er en t-shirt med, bliver jeg glad.

2014-11-18 14.19.05

nov 16, 2014 - Alkohol    No Comments

Forbi Luke i lørdags

Det sker tit at jeg tager forbi min kammerat Luke, for at drikke et par bajere, og denne weekend var ikke anderledes. Vi har det altid sjovt, og vi endte da også i byen. Jeg tog en natbus klokken 4.

2014-11-15 18.24.39

okt 29, 2014 - Bøger og læsning, Pakker, Tøj    No Comments

LootCrate Oktober 2014

Jeg har længe gået og haft lyst til at abbonere på Loot Crate, og nu har jeg så endelig gjort det! Jeg bestilte min første Crate omkring den 19. oktober, og modtog min pakke den 28.! Jeg havde imidlertid hørt en masse om at man kunne risikere at få den beslaglagt i tolden, og at man så skulle betale 160 kr plus 12% af værdien! Det ville være fucking latterligt. MEN der var selvfølgelig ingen problemer med min.

IMG_1764.JPG

Der var mange spændende ting i Loot Crate oktober, men den bedste ting er altså t-shirten der fulgte med. Et kranium, lavet ud af billeder af katte. Det er genialt. Derudover var der også en bog; “How to survive a Sharknado”, som jeg glæder mig til at læse, for den er ret sjov. Alle mulige skøre end of the world scenarier. MEN nu glæder jeg mig bare til næste Loot Crate.

IMG_1765.JPG

okt 9, 2014 - Brætspil    No Comments

Langdistance-skak!

Jeg var nede i min kælder for at lede efter nogle gamle lommeregnere, da jeg skal bruge en, når jeg starter på kokkeuddannelsen her den 20. oktober på Aarhus Tech. I samme ombæring fandt jeg et gammelt rejse-skaksæt, med magnetbrikker. Så tænkte jeg, at jeg ville forsøge at finde nogen at spille skak med, men jeg huskede at de fleste gange jeg faktisk spiller skak med folk, så sidder vi enten og drikker øl eller er pisse fulde. Derfor blev jeg enig med mig selv om at jeg ville prøve at spørge på facebook, om hvorvidt der var nogen der var interesseret i at spille langdistance-skak. Det var der heldigvis, så vi begynder på søndag kl. 20.

IMG_1752.JPG

Reglerne i langdistance-skak kan variere, men vi spiller det således at vi skiftes til at sende vores træk til den anden, 1 gang hver uge, og den dag har vi bestemt os til at være søndag kl. 20. Jeg ser frem til at komme igang, og har allerede lavet mit første træk. Hvid trækker e2 til e4. Det bliver nok lidt kedsommeligt i starten, men hvad fanden, når man først kommer i gang, så skal det nok blive spændende, at have en hel uge til at beslutte sig!

jul 19, 2014 - Rollespil    No Comments

World of Darkness – Zombie Apocalypse

Jeg er for tiden ved at forberede mig til en længere kampagne, som skal spilles i World of Darkness systemet. Temaet er zombie apocalypse, og jeg har gjort mig rigtig mange tanker og idéer. Håber at det går godt når jeg skal være GM engang i starten af august! Har desuden lige modtaget en masse d10 terninger. Yay.

2014-07-19 16.29.01

jul 12, 2014 - Bøger og læsning    No Comments

Bogkøb til hollandsk auktion

De sidste to ugers tid har Filosofisk Boghandel i Århus holdt hollandsk auktion, med de resterende bøger fra Jan’s online bogbutik. Han havde en butik tidligere, men den er også blevet lukket, så dette har været sidste forsøg på at komme af med bøgerne. Selvom jeg har nogle regler ift. bogkøb og læsning, så kommer sådan en fed mulighed ikke ret ofte, og derfor har jeg brugt 255,- DKK i løbet af disse to uger på auktionen. En hollandsk auktion starter højt og så falder priserne dag for dag, jeg var der da de kostede 50,- 20,- og 5,- DKK.

20140712-123308-45188667.jpg

Augustin – Augustins Bekendelser (50,- DKK)
Bloch, David – Aristoteles om Hukommelse (50,- DKK)
Damasio, Antonio R. – Descartes’ Error (20,- DKK)
Descartes, René – Om Metoden (5,- DKK)
Freud, Sigmund – Psykoanalyse (5,- DKK)
Hartnack, Justus – Logik, Klassisk og Moderne (5,- DKK)
Herodotus – The Histories (50,- DKK)
Hitchcock, Ethan Allen – Alchemy and the Alchemists (5,- DKK)
Kierkegaard, Søren – Frygt og Bæven (20,- DKK)
Mazzarino, Santo – Den Antikke Verdens Undergang (5,- DKK)
Modern Library – The Philosophy of Schopenhauer (20,- KK)
Piaget, Jean – Psykologi og Pædagogik (5,- DKK)
Ramacharaka, Yogi – Fourteen Lessons in Yogi Philosophy (5,- DKK)
Thielst, Peter – Krop og Sjæl (5,- DKK)
Wray, T.J. & Mobley, Gregory – The Birth of Satan (5,- DKK)

jul 11, 2014 - Bøger og læsning    No Comments

Læse- og bogkøbsregler

Jeg besluttede mig for længe siden at gøre noget ved min bibliofili, da jeg bruger mange penge på bøger. Dette er et resultat af mit universitetsstudium i idéhistorie, som har givet mig en forkærlighed for at eje bøger i stedet for at låne dem.

20140711-183453-66893274.jpg

Problemet er at jeg langt fra har læst alle af dem, og at jeg derfor vil gøre noget ved det i samme omgang. Jeg har derfor lavet en del regler;

  • Jeg tjener 1,- DKK for hvert kapitel/afsnit.
  • Når bogen er læst tjener jeg 10,- DKK for hver 100 sider (op til).
  • Alle typer bøger tæller, så længe at de er fra mit eget bibliotek.
  • Jeg må kun købe bøger for penge der er sparet sammen ift. læsning af eget bibliotek.

20140711-184045-67245285.jpg

Jeg har derfor et alter tilegnet viden, hvor jeg har en bette kiste til at smide pengene i. På nuværende tidspunkt indeholder alteret et udprint af Athene, en buste af Sokrates, nogle filosofi-spørgsmålskort, en kiste og en bog med et hemmeligt rum.