Browsing "Uncategorized"
sep 8, 2015 - Uncategorized    No Comments

Rejse eller dannelse?

Det er vildt hvor glade folk er for at rejse ud af landet for at holde ferie. Det koster penge, tager tid og giver stress. Javel, man oplever noget, men kan man bruge de oplevelser til noget fornuftigt? Måske, det kommer jo an på sin karrierevej. Jeg vil hellere bruge min ferie indadrettet. Lære ting der kan køre mig fremad, arbejde på interesser der kunne blive til en levevej – man skal jo på arbejde når man ik er på ferie. Skab jeres fremtid, brug jeres ferie på fremtiden.

sep 3, 2015 - Uncategorized    No Comments

Nysgerrig eller irriterende?

Politiet har mange opgaver, selvom vi nok godt kan blive enige om at deres resurser af og til prioriteres forkert. Jeg forstår ikke folk der skal være over-nysgerrige når politiet arbejder, f.eks. ved et gerningssted – så lad dem da arbejde og kom videre i jeres liv! I dag hos min fakta havde politiet sat deres bånd rundt om parkeringspladsen – så jeg går ud fra at der var sket noget slemt. I stedet for at stå og glo, ligesom alle indvandrerne, så tog jeg i fakta og handlede ind. Da jeg kom ud var gruppen tre-doblet, men jeg tog jo bare hjem, rystende på hovedet. Så få da noget real at gå op i. Styrk jeres liv. 

sep 2, 2015 - Uncategorized    No Comments

Uddannelse eller udskydning?

Det undrer mig at uddannelser er blevet så vigtige, især da de kun giver basis for yderligere pålægning ude på arbejdsmarkedet. Det mærkelige er at man lærer størstedelen af det man får brug for, ved at arbejde! Jeg synes efterhånden at uddannelser er overflødige, og at man bare burde komme i lære på et felt som man har stor passion for. Jo før jo bedre! Det er vel egentlig ligesom i gamle dage, hvor man blev oplært af sin fader fra en ung alder, som jeg ønsker det at være. Jeg har selv mange uddannelser som jeg ikke rigtig kan bruge til noget, men nu får jeg en elevplads om noget jeg har brugt hele livet på, ved siden af studierne. Drop uddannelserne, de er spild af tid. 

sep 1, 2015 - Uncategorized    No Comments

Ritual eller erklæring?

Idag har jeg tænkt lidt over hvorfor par vælger at gifte sig, selvom at de egentlig ikke er religiøse. At blive gift er et religiøst ritual, så man burde ikke gifte sig hvis man ikke er religiøs. Ok, ok, folk gifter sig fordi at de er forelskede, og det er egentlig forståeligt nok, men selve idéhistorien bag giftemål er ikke så kærlighedsbetonet fra sit udgangspunkt. Det er dog passende at det har udviklet sig til en slags kærlighedserklæring, men ritualet har mistet alle sine religiøse rødder. Ergo, det er ikke længere et rigtigt ritual. Man burde, hvis man spørger mig, finde på noget andet, og lade være med at blande hverdagen sammen med religion. En erklæring er forskellig fra et ritual.